Kai Catering | Despre noi
15595
page,page-id-15595,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

Despre noi

Se fac sapte ani de cand firma noastra furnizeaza  servicii de catering de calitate pentru evenimente in Bucuresti.

Echipa noastră este formată din experți în domeniu, creativi si cu rezultate excelente.

Fiecare client este unic pentru noi și acest lucru creează motive perfecte pentru respectarea dorințelor lor și transforma fiecare eveniment într-un succes.

Servim micul dejun, prânzul și cina pentru evenimente corporate si private in Bucuresti si nu numai. Oferim produse gustoase, băuturi,  personal și servicii dedicate pentru planificarea evenimentului dvs fie el nunta sau o cină intimă pentru tine si prietenii tai.

despre noi 1
despre noi 2

Misiunea noastră este de a deveni prima firma de catering pentru evenimente in Bucuresti pentru toți cei care caută flexibilitate si calitate in serviciile de catering.

Am câștigat recunoaștere pentru meniurile delicioase pe care le-am servit, pentru promptitudinea si profesionalismul cu care am tratat fiecare eveniment in parte. Ambiția noastră este de a deservi fiecare eveniment cu promptitudine si creativitate, construind astfel încredere clientilor în compania noastra.

.

Ambitia din spatele dorinței noastre de a îmbunătăți orice serviciu este alimentata de respectul pe care il oferim pentru așteptările clientului si partenerului nostru.

Așteaptăm cu nerăbdare să ducem la bun sfarsit  evenimente memorabile.

Table with food and drink